Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини продовжують роз’яснювальну роботу з питань застосування РРО

, опубліковано 09 лютого 2021 о 15:11

Податківці Київщини, зокрема, фахівці управління податкового аудиту, продовжують роз’яснювальну роботу з-поміж ФОПів-платників єдиного податку з питань використання реєстраторів розрахункових операцій.

Так, минулого тижня вони спілкувалися з суб’єктами господарювання, що провадять діяльність на ринках та у торгово-розважальних центрах Бучанського й Білоцерківського районів.

Податківці акцентують увагу на основних аспектах застосування касових апаратів та видах діяльності, при яких РРО є обов’язковим, починаючи з січня 2021 року. Це стосується тих суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та надання платних послуг у сфері охорони здоров’я, а також ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів.

Розповідають фахівці і про те, що штрафні санкції за невідповідність готівки в касі, за неподання звітності з використання програмного РРО, за попереднє не програмування товарів (крім підакцизних товарів) і за не створення контрольної стрічки в програмному РРО скасовано.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням  www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua