Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині торгували тютюновими виробами без марок акцизного податку та ліцензії

, опубліковано 02 березня 2021 о 14:05

Фахівці Головного управління ДПС у Київській області провели обстеження території біля ринку міста Кагарлик, за результатами якого встановлено, що в кіоску проводиться реалізація тютюнових виробів без марок акцизного податку та застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Співробітники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Київській області спільно з працівниками управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Київській області організували та провели фактичну перевірку. Згідно з наданими документами, перевіркою встановлено, що реалізацію тютюнових виробів не маркованих марками акцизного податку та без застосування РРО та одержання відповідної ліцензії проводить громадянка, не зареєстрована в органах державної влади як суб’єкт господарювання, про що складено акт і протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП.

Співробітники управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Київській області згідно зі складеним описом вилучили з незаконного обігу тютюнові вироби без марок акцизного податку в асортименті у кількості понад 2000 пачок на загальну суму більше 88 тис. грн.