Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Вишневому відбулась зустріч керівництва ГУ ДПС у Київській області з керівниками ОТГ

, опубліковано 05 березня 2021 о 13:04

Нещодавно у Вишневому, що у Бучанському районі Київщини, відбулась зустріч  керівного складу ГУ ДПС у Київській області з керівниками органів влади,  територіальних громад Бучанської ОТГ. Участь у заході взяли заступник начальника Валерія Буділовська, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Інна Косяченко та відповідні фахівці служби.

Предметом обговорення на нараді стало забезпечення наповнення місцевих бюджетів новостворених ОТГ, розширення бази оподаткування за рахунок повного залучення  до оподаткування майновими податками власників майна, зокрема, власників та користувачів земельних ділянок та нерухомості.

Податківці наголосили, що у цьому напрямку  вкрай важливими є  налагодження  комунікацій податкової служби області з ОТГ, своєчасна інформаційна підтримка, взаємний обмін інформацією тощо.

Заступник начальника ГУ ДПС області Валерія Буділовська наголосила, що служба постійно працює над пошуком  нових форм надання сучасних сервісних послуг  для бізнесу та відкрита для співпраці з керівниками ОТГ.

Учасники обговорили  шляхи пошуку співпраці та висловили  схвальні  позиції щодо подальшої спільної роботи.