Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини розповідають працівникам підприємств області про кампанію декларування

, опубліковано 09 квітня 2021 о 15:39

Фахівці ГУ ДПС у Київській області 09 квітня 2021 року провели  онлайн зустріч із представниками трудового колективу ПРАТ «Обухівський молокозавод» з темою обговорення: декларування  доходів громадян та легалізація трудових відносин.

Захід відкрила заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська, яка ознайомила учасників із основними особливостями цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, розповіла про способи і терміни подання декларації.

У свою чергу, заступник начальника управління  податкового адміністрування фізичних осіб Олександр Лісовол розповів слухачам про  основні види доходів, які підлягають  обов’язковому декларуванню,  ознайомив із порядком  використання можливостей Електронного кабінету для подання податкової декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді, наголосивши, що при такому способі частина Декларації заповнюється автоматично, з використанням інформації із баз даних.

Також присутніх  на заході детально інформували про застосування громадянами права на податкову знижку, про перелік витрат, які  дозволені до включення до податкової знижки, про документи, якими підтверджуються понесені витрати.