Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась чергова нарада податківців Київщини з керівниками об’єднаних територіальних громад Бучанського району

, опубліковано 27 травня 2021 о 16:00

Головне управління ДПС у Київській області продовжує роботу, націлену на ефективну взаємодію з місцевими органами державної влади та місцевого самоврядування Київщини.

27.05.2021 в приміщенні Бучанської районної державної адміністрації Київської області під головуванням очільника районної державної адміністрації Миколи Ляшенка відбулась чергова нарада податківців Київщини з керівниками об’єднаних територіальних громад Бучанського району.

Тематика нарад актуальна та незмінна: джерела наповнення місцевих бюджетів, вжиття заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, а також з інші найбільш важливі питання податкового законодавства, з якими в своїй діяльності стикаються органи місцевого самоврядування.

У нараді взяли участь заступники начальника ГУ ДПС у київській області Валерія Буділовська, Михайло Огерук та Олександр Загорський, фахівці податкової служби Київщини Павло Свиридов, Анна Топка, Олександр Лісовол та Олена Живоглядова, котрі кожен за напрямком фахової діяльності отримували актуальні питання від присутніх та надавали конструктивні відповіді на них.

Участь у нараді взяв також начальник Головного управління Пенсійного фонду у Київській області Василь Фатхутдінов. Він, зокрема, детально розповів про сплату Єдиного внеску та погашення заборгованості, що виникла у низки підприємств району.   

Найбільш резонансними темами для обговорення стали майнові податки, робота з платниками податків, які мають податковий борг, у тому числі з комунальними підприємствами Бучанського району, надходження акцизного податку тощо.

«Для досягнення спільної мети – наповнення місцевих бюджетів та добробут громадян, нам слід і надалі співпрацювати та обопільно знаходити спільні рішення», – зазначила заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська.