Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київшини провели вебінар для нотаріусів

, опубліковано 11 червня 2021 о 15:38

Тенденції сьогодення та темп розвитку суспільства створюють нові передумови для налагодження комунікації між державними органами, їх посадовими особами, інститутами громадянського суспільства, потребує конструктивного діалогу і порозуміння. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у діяльності Головного управління ДПС у Київській області.

Так, 11.06.2021 в ГУ ДПС у Київській області відбулась зустріч керівництва податкової Київщини, а саме заступника начальника Володимира Луговського та в. о. заступника начальника Дениса Гергі із заступником начальника управління – начальником центрального відділу з питань нотаріату Управління нотаріату Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Наталією Долинною.

Обговорювали, зокрема, актуальні питання податкового законодавства, а також не залишилась поза увагою й тематика необхідності звітувати до податкових органів про вчинені нотаріальні дії, необхідності повного, своєчасного і якісного внесення платниками податків (нотаріусами) інформації до податкових розрахункових документів.

Крім того, відбулося спілкування в онлайн форматі з нотаріусами Київської області, у ході якого докладно зрозуміло роз’яснено порядок заповнення та подання платіжних документів щодо податків і зборів.

Наприкінці зустрічі заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Володимир Луговський підкреслив, що цілком зрозумілим є те, що партнерські відносини треба вибудовувати, враховуючи зацікавленості усіх сторін і ймовірні ризики. Однак, ефективна комунікація, об’єднання зусиль навколо спільних завдань – запорука успіху. Тож, ГУ ДПС у Київській області зі свого боку завжди йтиме назустріч з метою вирішення суспільно значущих питань.