Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У місті Бровари обговорено актуальні питання у сфері розвитку легкої промисловості на засіданні круглого столу

, опубліковано 07 липня 2021 о 13:47

У місті Бровари обговорено актуальні питання у сфері розвитку легкої промисловості на засіданні круглого столу, тематикою якого стали «Пріоритети розвитку легкої промисловості Київщини».

Ініціаторами проведення заходу стали Київська обласна державна адміністрація та Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром».

Також у зустрічі взяли участь перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко, заступник голови Київської ОДА Олег Торкунов, президент – голова правління Асоціації «Укрлегпром» Татьяна Ізовіт, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, начальник Головного управління Держпраці у Київській області Роман Семчук, представники підприємств легкої промисловості, навчальних закладів, експерти ринку, тощо.

Подібні заходи покликані підтримувати діалог бізнесу і владних структур, оперативно реагувати на галузеві виклики і знаходити шляхи їх вирішення, відновити та посилити довіру національного бізнесу легкої промисловості та державних інституцій один до одного.

У ході зустрічі презентовано потенціал сектору легкої промисловості, обгворено стратегічні вектори розвитку сучасної професійної освіти Київщини, інновації у підготовці галузевих кадрів, механізми інвестиційної підтримки і експортні можливості та інше.

Наприкінці засідання учасники наради мали змогу під час екскурсії ознайомитись з роботою ТОВ «КИЇВГУМА».

«Одним із основних завдань, що наразі стоять перед державною, є стимулювання ефективного та інноваційного розвитку легкої промисловості, залучення інвестицій, нарощування виробництва для внутрішнього ринку та експорту продукції з високою доданою вартістю, створення нових робочих місць, збільшення бюджетних надходжень. Ми як представники органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу маємо усіляко сприяти вирішенню цієї задачі» – зазначила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова.