Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини вшанували ветеранів служби під час урочистих зборів

, опубліковано 27 серпня 2021 о 12:32

У приміщенні Головного управління податкової служби Київщини відбулися урочисті збори з нагоди 30-річчя Незалежності України. Захід відбувся за участі керівного складу, фахівців служби та ветеранів-податківців.

Гостями стали багаторічні працівники – нині пенсіонери, які беруть активну участь у популяризації добровільної сплати податків та заходах, що організовуються Асоціацією ветеранів податкової служби України», яка об’єднала не одну тисячу ветеранів праці податкових органів країни.

До участі в урочистостях долучився перший керівник служби у Київській області Анатолій Григорович Кипиченко: «В ті часи, коли ми встали у керма податкової – вже у незалежній країні – було дійсно не просто. Мінялися закони, створювався приватний бізнес у величезних масштабах, у службу приходили нові люди. Але ми впоралися, за що я вдячний своїм колегам».  

Начальник головного управління ДПС у Київській області Олена Виноградова у своїй вітальній промові відзначила досягнення ветеранів, які сьогодні не знаходяться осторонь діяльності служби, активно співробітничають з органами ДПС, передаючи свої знання та досвід  молодому поколінню податківців.

Приємним сюрпризом для ветеранів служби стала презентація колегам короткометражного фільму-інтерв’ю, у якому ділилися спогадами Кипиченко Анатолій Григорович, Ельвіра Павлівна Єрмолаєва, нинішній очільник Асоціації ветеранів податкової служби, Москаленко Надія Миколаївна, член Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області, та Барабанова Надія Іванівна, перший начальник управління кадрового забезпечення у податковій службі.  

Свої нагороди – подяки від в.о. Голови податкової служби України отримали і нинішні працівники Головного управління: за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30-ї річниці незалежності України.

«Сила духу – це мужність, хоробрість, стійкість. Все це про вас, шановні податківці-ветерани! Ви не боялися труднощів і вирішували проблеми в ті складні часи, коли створювалася податкова служба. І зараз, у період реформування діяльності податкової служби України, ви не залишаєтеся осторонь від нашої спільної справи. Дякуємо за ентузіазм та ініціативність ветеранського руху і бажаємо й надалі залишатися тими, про кого ми упевнено говоримо: так, це сильна людина», - зазначила Олена Виноградова.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Київщини вшанували ветеранів служби під час урочистих зборів