Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч керівного складу податкової служби з очільником ГУ ПФУ та Казначейства Київщини

, опубліковано 28 серпня 2021 о 12:38

Сьогодні у приміщенні ГУ ДПС у Київській області відбулась зустріч керівного складу податкової служби з очільником ГУ ПФУ та Казначейства Київщини. Захід відбувся в рамках продовження співпраці органів виконавчої влади на виконання Плану спільних дій, а також з нагоди Дня незалежності України. У ході зустрічі сторони обговорили стан наповнення бюджетів усіх рівнів та соцфондів, зокрема, сплату єдиного внеску та заходи щодо погашення заборгованості.  Крім цього, говорили і про зміни у законодавстві: запровадження з 1 вересня одноразового декларування.

«Підтримка дружніх робочих стосунків з органами виконавчої влади сприяє підвищенню ефективності роботи усіх дотичних структур та позитивно впливає на кінцевий результат», - зазначив Василь Фатхутдінов, начальник ГУ ПФУ у Київській області. Цієї ж думки дотримується і Дмитро Токар, керівник казначейства пристоличного регіону. «Виконуючи спільні задачі на засадах порозуміння та обміну інформацією у законному руслі, ми дійсно здатні максимально результативно виконувати свої функції як органи державної влади».  

Зустріч завершилася приємною подією. Так, за ініціативи голови Київської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби Володимира Гаркуши  за відданість справі, чесне служіння Батьківщині, організацію взаємодії з ГУ ДПС у Київській області та з нагоди 30-річчя незалежності нагороджено нагрудним знаком «Гідність та честь» Василя Фатхутдінова та Дмитра Токара.

Фотоматеріали по темі

  • Відбулась зустріч керівного складу податкової служби з очільником ГУ ПФУ та Казначейства Київщини