Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС розпочинає онлайн навчання

, опубліковано 01 вересня 2021 о 17:15

Сьогодні, 1 вересня, Україна відзначає День знань. Не залишається осторонь свята і команда ДПС.

У цей день на вебпорталі ДПС відкривається рубрика «Онлайн навчання», яка стала частиною Системи управління знаннями, запровадженою ДПС.

У рубриці на першому етапі розміщено онлайн уроки, інформаційні та презентаційні матеріали з питань електронних сервісів, які будуть корисними як для платників податків, так і для працівників податкової служби.

За словами заступника Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Наталії Калєніченко, ДПС розвиває та впроваджує сучасні онлайн-сервіси, щоб спілкування бізнесу і громадян з податковою було максимально зручним і прозорим, а сплата податків легкою.

Ця рубрика допоможе платникам податків отримати інформацію, знання та корисні навички щодо користування електронними сервісами, а також підвищити їх податкову обізнаність.

Популярність електронних сервісів ДПС постійно зростає. На сьогодні понад 100 електронними сервісами ДПС активно користуються 3,0 млн платників. Найбільшу частину з них складають фізичні особи – підприємці та громадяни (80%).

 Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX