Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели онлайн конференцію за участі Ради бізнес-омбудсмена та представників Європейської бізнес асоціації

, опубліковано 20 жовтня 2021 о 13:57

Чергову онлайн конференцію з бізнесом щодо питань реєстрації податкових накладних в ЄРПН провели фахівці Головного управління ДПС у Київській області. Участь у заході взяв інспектор Ради бізнес-омбудсмена Василь Суховий, а також представники Європейської бізнес асоціації. Податкову службу пристоличного регіону представив начальник управління супроводження судових справ Дмитро Павлович та фахівець управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Тетяна Бровко. Говорили про розблокування податкових накладних, реєстрація яких була зупинена, у позасудовому порядку, а також про подання та врахування таблиць даних платників податків, зокрема, як спосіб уникнути зупинення реєстрації податкових накладних у майбутньому.

Окремі запитання від суб’єктів господарювання стосувалися виконання судових рішень, які зобов’язують податкові органи зареєструвати податкові накладні.