Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перебіг кампанії добровільного декларування обговорювали на зустрічі голови Громадської ради та начальника податкової служби Київщини

, опубліковано 15 листопада 2021 о 17:31

Робота податкових органів не може бути ефективною без належної уваги до інтересів платників податків. Тому саме в податковій сфері особливого значення набули громадські ініціативи та громадський контроль.

Так, вчора в ГУ ДПС у Київській області відбулась зустріч начальника податкової служби Київщини Олени Виноградової з головою Громадської ради Іваном Шиловим.

На зустрічі обговорювалися питання, що наразі турбують платників податків Київщини, особливо в умовах карантинних обмежень.

Також не оминули увагою і нововведення до законодавства у сфері справляння податків і зборів, зокрема, й особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування.

За підсумками  зустрічі Олена Виноградова та іван Шилов дійшли згоди у тому, що громадський контроль за діяльністю податкової служби повинен базуватися на партнерстві, взаєморозумінні та співпраці з метою функціонування сприятливого податкового клімату, оптимізації діяльності податкових органів, захисту прав та інтересів платників податків.