Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини взяли участь у зустрічі з аграріями

опубліковано 26 листопада 2021 о 13:17

Днями за запрошенням Київської облдержадміністрації заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська взяла участь у зустрічі з аграріями.

Захід відбувся на базі Інституту механізації та електрифікації сільського господарства.

У заході взяли участь Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко, голови районних державних адміністрацій, представники Держпродспоживслужби, Держгеокадастру тощо.

Київщина є аграрним регіоном, тож податківці просто не можуть залишатися осторонь таких зустрічей, від проблем, з якими стикаються у своєму повсякденні люди, зайняті на найбільшому багатстві України – на землі.

Оговорені досягнення виробників продукції сільськогосподарської сфери Київщини, програми розвитку сільського господарства та сільських територій Київської області, а також необхідність врегулювання роботи сезонних працівників на законодавчому рівні, впровадження земельної реформи та інше.

«Такі зустрічі необхідні та важливі, оскільки дозволяють глибше розуміти нагальні потреби аграріїв, чітко і зважено підходити до вирішення питань стосовно сплати податків і зборів, котрі постають перед сільськогосподарниками задля їх розвитку та процвітання, а так само й для економічного зростання регіону в цілому» – зазначила Валерія Буділовська.