Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині нагородили переможців Рейтингу «Сумлінний платник податків»

, опубліковано 03 грудня 2021 о 10:25

Вже гарною традицією стало проведення щорічного Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник податків», започаткованого Всеукраїнською громадською організацією Асоціація платників податків України.

Цоьогоріч за погодженням та участю міністра фінансів Сергія Марченка, а також Першого заступника Голови ДПС України Наталії Рубан відбулось урочисте ювілейне нагородження 16 переможців Рейтингу у форматі оф-лайн, а також 65 переможців регіонального рівня в територіальних органах ДПС.

У ГУ ДПС у Київській області також привітали переможців Рейтингу з Київщини.

Володимир Луговський, заступник начальника ГУ ДПС у Київській області разом із головою територіального відділення у Київській області Всеукраїнської громадської організації Асоціація платників податків України Романом Косинським вручили нагороди директору ТОВ Білоцерківхлібопродукт Івану Шилову та Руслану Євдощуку, виконавчому директору АТ Бротеп-Еко як переможцям регіонального туру Рейтингу.

«Нам як податківцям важливо і приємно бачити, що є підприємці, котрі чітко розуміють всю важливість вчасної та повної сплати податків до бюджету. Ну і звичайно, на власному прикладі популяризують чесне ведення своєї справи та підвищують свій авторитет у бізнес-середовищі як надійного партнера. Тому ми - податківці завжди готові до співпраці з такими представниками підприємницького сектору України» – зазначив Володимир Луговський.