Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Дійшли компромісу з ТОВ «СІНЕВО Україна», діалог був конструктивним», — Михайло Тітарчук, в.о. Голови ДПС

, опубліковано 20 грудня 2021 о 13:00

У резонансній справі з ТОВ «СІНЕВО Україна» є взаємне розуміння сторін завдяки відкритому діалогу. Це заявив в.о. Голови Державної податкової служби України Михайло Тітарчук під час зустрічі з представниками компанії, директором з розвитку Миколою Бутенко та комерційним директором Миколою Скавронським.

Також у зустрічі взяли участь народні депутати України Андрій Шараськін, Олексій Устенко, Андрій Холодов та Данило Гетманцев. Їх долучили до діалогу між Податковою та «СІНЕВО Україна» на їх особисті прохання.

«Наша мета – ретельно й всебічно розібратись у цій кризовій ситуації. Тому компромісним рішенням стане проведення нової перевірки саме щодо податку на прибуток — так би мовити, з чистої сторінки. Зі свого боку ми забезпечимо абсолютно прозорий процес», — повідомив Михайло Тітарчук.

Представники компанії погодились з таким кроком врегулювання конфлікту. І разом з податківцями визначили наступні кроки в співробітництві.

Також Михайло Тітарчук зазначив, що сьогодні Державна податкова служба прагне до забезпечення рівного підходу до всіх платників податків – як малого та середнього бізнесу, так і великого. На це зараз спрямовано чимало зусиль у внутрішніх процесах ДПС.

«Для мене принципово важлива зараз чесність і прозорість роботи податкової. ДПС діє в законному полі, і того ж чекаємо від підприємців. Тому розібратись у ситуації довкола ТОВ «СІНЕВО Україна» – для нас сьогодні пріоритет й справа честі», – підкреслив Михайло Тітарчук.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX