Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заява про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті

, опубліковано 16 травня 2022 о 10:29

ГУ ДПС у Київській області нагадує, що подання Заяви про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах, здійснюється юридичною особою за податковою адресою засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

Резидент Дія Сіті, що є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах, має змогу прийняти рішення про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах, подавши до контролюючого органу відповідну заяву не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

Такий резидент Дія Сіті вважатиметься платником податку на особливих умовах із 01 числа місяця, наступного за кварталом, в якому подано відповідну заяву.

Резидент Дія Сіті, який є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах, перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах може здійснити один раз протягом календарного року.