Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку поточного року до Зведеного бюджету платники Київщини спрямували 19,1 млрд грн

, опубліковано 02 серпня 2022 о 09:37

З початку поточного року до Зведеного бюджету платники Київщини спрямували 19,1 млрд грн податків, платежів та зборів. Зокрема, до Державного бюджету надійшло 8,2 млрд грн, до місцевих бюджетів – 10,9 млрд грн. Сума сплати Єдиного внеску складає 7,8 млрд грн. Липневі надходження до державної казни наразі складають майже 2 мільярди гривень. У свою чергу, місцеві бюджети за липень отримали 1.9 млрд грн.

Попри реалії воєнного стану, наявності деокупованих територій, де постраждав бізнес Київщини, податкові платежі ритмічно продовжують надходити до державної скарбниці. Так, за січень-липень платники податків забезпечили 4,4 млрд грн податку на додану вартість. Зі своїх доходів мешканці Київської області сплатили 2 мільярда гривень ПДФО. Сплата податку на прибуток наразі складає більше 1 мільярда гривень. На обороноздатність країни та підтримку Збройних сил від платників Київщини надійшло 600 мільйонів гривень.

Дякуємо кожному, хто попри непрості умови, продовжує сплачувати податки, максимально захищаючи економічний фронт та підтримуючи нашу країну! Всі ми розуміємо, що в непростих умовах воєнного часу надходження до бюджету коштів – вкрай важливе для підтримки армії та обороноздатності нашої Батьківщини, а також для відновлення зруйнованих об’єктів інфраструктури, допомоги соціально незахищеним верствам населення і тим, хто постраждав від наслідків воєнних дій. Тож, сплачуймо податки, підтримуймо державу, наближаймо перемогу!