Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Київщини продовжує співпрацю з Асоціацією фермерів та приватних землевласників області

опубліковано 05 серпня 2022 о 13:29

У приміщенні Головного управління ДПС у Київській області відбулась зустріч в. о. начальника територіального підрозділу податкової служби Юліани Козаченко з Головою Асоціації фермерів та приватних землевласників пристоличного регіону Олександром Чубуком.

У ході зустрічі сторони обговорили продовження співпраці в рамках чинного Меморандуму між податковою службою Київщини та Асоціацією. Крім цього, говорили і про зміни у податковому законодавстві, а також реєстрацію податкових накладних, підстави для зупинки їх реєстрації, критерії ризиковості тощо.

«Внесок аграріїв у економічний розвиток не лише Київщини, а й України в цілому, є надзвичайно важливим, а діалог і тісна співпраця з працівниками галузі сільського господарства – одна із запорук стабільності держави. Ми, ж у свою чергу, створюємо умови для максимальної прозорості діяльності податкової служби, ефективної комунікації та зворотного зв’язку з платниками податків», – зазначила в. о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко.