Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес Київщини сплатив 1,3 млрд грн податку на прибуток

, опубліковано 22 вересня 2022 о 13:18

За період січень-вересень підприємства та організації пристоличного регіону сплатили 1,3 млрд грн податку на прибуток. Про це повідомила в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко.

Читати також:

Бізнес Київської області спрямував до Держбюджету 5 мільярдів ПДВ

Заява про відсутність можливості у платника податків виконувати податковий обов’язок

Нагадаємо, базова ставка податку складає 18 відсотків, а об'єкт оподаткування – це прибуток із джерелом походження з України та за її межами, який визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які визначені відповідними положеннями Податкового кодексу.

Раніше ми повідомляли, що 06.09.2022 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 29.07.2022 № 225 «Про затвердження Порядку підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків, визначених у підпункті 69.1 пункту 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України, та переліків документів на підтвердження».