Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для осіб, що виїхали за кордон та скористалися правом на тимчасовий захист, але мають податкові обов’язки (самозайняті особи) на території України, нагадаємо способи подання податкової звітності

, опубліковано 23 вересня 2022 о 11:41

ГУ ДПС у Київській області нагадує, що відповідно до п.49.3 ст.49 ПКУ, податкова декларація подається за вибором платника податків, в один із таких способів:

- особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний  документообіг" та "Про електронні довірчі послуги".

Платники податків, що належать до великих та середніх підприємств, подають податкові декларації контролюючому органу в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги" – абз.1 п.49.4 ст. 49 ПКУ.

Податкова звітність з податку на додану вартість подається в електронній формі контролюючому органу всіма платниками цього податку з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги" – абз.2 п.49.4 ст. 49 ПКУ.

Залишаємось на зв’язку:

Контакти гарячих ліній https://kyivobl.tax.gov.ua/kontakti/

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast