Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа: про діяльність волонтерів говорили у ході онлайн конфренції

, опубліковано 04 жовтня 2022 о 16:45

Більше 30 громадських організацій та волонтерів Білоцерківщини взяли участь в онлайн конференції, організованої податковою службою Київської області в рамках Комунікаційної платформи. З боку податкової служби участь у заході взяли начальник управління податкових сервісів Вікторія Куценко, заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб Олександр Гаврилюк та начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ Наталія Асмаковець.

З-поміж питань порядку денного – реєстрація неприбуткових організацій, волонтерів, подання звітності, у тому числі – і через електронний кабінет платника, а також  оподаткування коштів, що їх спрямовують благодійники на рахунок фізичних осіб.

Окремо податківці розповіли про зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України від 15 серпня 2022 року № 2520-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку волонтерської діяльності та діяльності неприбуткових установ та організацій в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України»