Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч керівників податкової служби Київщини та Київського обласного центру зайнятості

, опубліковано 07 грудня 2022 о 14:58

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась зустріч в.о. начальника податкової служби пристоличного регіону Юліани Козаченко та Дениса Дармостука, очільника Київського обласного центру зайнятості. Участь у заході взяли також начальник управління економічного аналізу Анна Топка, начальник управління оподаткування фізичних осіб Ігор Бугай та начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Ольга Каленюк.

Лейтмотивом зустрічі стали питання зменшення рівня безробіття у регіоні та збільшення кількісного показника працюючого населення. Обговорили сторони і взаємодію з питань надходжень до бюджету та соцфондів, зокрема, підвищення рівня сплати податку на доходи фізичних осіб та Єдиного внеску.  Важливим питанням також стала координація роботи обох державних органів у напрямку офіційної зайнятості населення Київської області, мінімізації кількості порушень трудового законодавства, а також випадків недобросовісних практик на ринку праці, що, у свою чергу, призводить до недотримання податкового законодавства. 

У підсумку зустрічі сторони домовились продовжувати співпрацю у контексті організації проведення спільних заходів, у тому числі й інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованих на ріст зайнятості населення, зокрема, мешканців Київщини, та зменшення рівня безробіття у регіоні.