Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Київській області продовжує цикл зустрічей з платниками податків в рамках Комунікаційної платформи

, опубліковано 07 грудня 2022 о 14:53

Головне управління ДПС у Київській області продовжує цикл зустрічей з платниками податків в рамках Комунікаційної платформи. Зокрема, сьогодні відбулась зустріч з суб’єктами господарювання Бориспільщини, яку провела начальник Бориспільського відділу податків і зборів з юридичних осіб Наталія Дігтяр. Говорили про зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Одними з питань заходу з платниками ПДВ стали критерії щодо зупинки реєстрації та алгоритм дій платників податків в разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН.

Між інших питань у ході обговорення було  розглянуто особливості та порядок заповнення Таблиць даних платника податку на додану вартість, а також формування якісного пакету документів щодо підтвердження здійснення операцій в разі зупинки реєстрації ПН/РК в ЄРПН.