Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках роботи Комунікаційної платформи відбулась зустріч з платниками податків Васильківщини

, опубліковано 07 грудня 2022 о 15:14

Керівники відділів податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області продовжують роз’яснювальну роботу з-поміж платників Київщини щодо питань застосування податкового законодавства.

Так, в рамках роботи Комунікаційної платформи відбулась зустріч з платниками податків Васильківщини, яку провів начальник відповідного відділу управління оподаткування юридичних осіб  Олександр Бочарников. Мета заходу – роз’яснення щодо порядку реєстрації та зупинення реєстрації податкових накладних у ЄРПН. Олександр Бочарников пояснив учасникам механізм роботи СМКОР та найчастіші причини зупинення реєстрації ПН/РК у Єдиному реєстрі податкових накладних.

Говорили також і про алгоритм дій платника у разі блокування реєстрації. Крім цього, розповів начальник відділу про деталі заповнення таблиці даних, поданні пояснень та пакету необхідних документів. Нагадуємо, відділи управління оподаткування юридичних осіб представлені у наступних містах області: Білій Церкві, Борисполі, Броварах, Бучі, Вишгороді, Обухові та Фастові.