Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кагарлицький підприємець торгував алкоголем без ліцензії та РРО

, опубліковано 01 червня 2023 о 13:02

У Кагарлику співробітники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Київській області провели перевірку магазину, у ході якої встановили факт здійснення ФОП роздрібної торгівлі алкогольними напоями без отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, а також незастосування РРО. Такі дані відображено в акті перевірки від 23.05.2023. Крім цього, здійснено виклик співробітників Національної поліції з метою документування протиправної діяльності. 

Відносно ФОП, який вчинив правопорушення податківці ГУ ДПС у Київській області склали протокол про адміністративне правопорушення від 23.05.2023 за ч.1 ст.155-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відповідний протокол склали і працівниками національної поліції за ч.1 ст.164 Кодексу України - про адміністративні правопорушення. Наряду з цим,  було вилучено з незаконного обігу наявні алкогольні напої у кількості 51 одиниць.

За наслідками перевірки до ФОП за здійснення діяльності без відповідних ліцензій та не ведення обліку товарних запасів на місці здійснення розрахунків, будуть застосовані штрафні/фінансові санкції, передбачені чинним законодавством.