Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишгородщина: Онлайн зустріч з платниками ПДВ щодо зупинення реєстрації податкових накладних

опубліковано 19 червня 2023 о 11:40

Начальник Вишгородського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Вікторія Дударенко провела чергову зустріч у форматі відеоконференцзв’язку на платформі ZOOM щодо новацій податкового законодавства.

Під час заходу вона докладно поінформувала учасників конференції про Порядок зупинення реєстрації податкових накладних та порядок оскарження рішень, пов’язаних з блокуванням податкових накладних. 

Окремо обговорили алгоритм заповнення таблиці даних платника податку на додану вартість за встановленою формою. Зокрема, Дударенко повідомила, що у таблиці зазначаються види економічної діяльності відповідно до КВЕД, коди товарів згідно з УКТЗЕД, що постачаються та/або придбаваються (отримуються) платником податку, ввозяться на митну територію України, а також коди послуг згідно з Державним класифікатором продукції та послуг, що постачаються та/або придбаваються (отримуються) платником податку, ввозяться на митну територію України. Вона також наголосила, що таблиця подається із поясненням, у якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.