Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з фізичними особами – роботодавцями Білоцерківщини

, опубліковано 10 липня 2023 о 15:31

Нещодавно відбулася чергова онлайн зустріч начальниці Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ірини Миронець з роботодавцями Білоцерківського району на тему: «Легалізація трудових відносин та недопущення мінімізації заробітної плати. Заповнення майнової декларації на отримання податкової знижки».

Під час заходу податківиця звернула увагу присутніх на необхідності дотримання умов чинного законодавства про працю. Зокрема наголосила, що оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій з виплати заробітної плати є важливими чинниками розвитку територіальних громад району та наповнення місцевих бюджетів. Крім того, задекларована праця та сплата податку з доходів фізичних осіб надає можливість громадянам скористатися правом на податкову знижку. 

Податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб‘єктами господарювання, - документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку у зв‘язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів — фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у визначених законодавством випадках. Тобто, громадяни можуть повернути собі частину податку на доходи фізичних осіб, сплаченого ними із заробітної плати.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Білоцерківський відділ податків і зборів з фізичних осіб та
проведення камеральних перевірок