Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч Бучанських податківців з представниками малого та середнього бізнесу щодо порядку обчислення та сплати податку на прибуток підприємств, подання податкової декларації податку на прибуток в умовах воєнного стану

, опубліковано 09 серпня 2023 о 11:47

Начальник Бучанського відділу оподаткування юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Сергій Береговий зустрічався з представниками бізнесу Бучанського району щодо порядку обчислення та сплати податку на прибуток підприємств, подання податкової декларації податку на прибуток в умовах воєнного стану.

Податківці говорили про особливості оподаткування податком на прибуток підприємств платників, які тимчасово перейшли на спрощену систему з особливостями оподаткування та повертаються з 01 серпня 2023 року на звичайну систему оподаткування.

Зокрема, начальник відділу докладно роз’яснив присутнім порядок визначення звітного податкового періоду, обсягу річного доходу. Окремо зупинився на складанні та поданні податкової декларації з податку на прибуток підприємств у 2023 році.

Крім того, фахівець зауважив, що з 31 липня діє оновлена форма декларації з прибутку підприємств. Наказом від 07.06.2023 року №302 «Про затвердження Змін до додатків до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» Мінфін оновив додаток до декларації, але звітувати за оновленою формою необхідно буде за 2023 рік.

Залишаємось на зв’язку:
 Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
 Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast
 Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua