Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні реквізити розрахункового документа (фіскального касового чека) для чеків, створених РРО та ПРРО однакові, відмінності - у примітці до форми чеку

, опубліковано 22 листопада 2023 о 16:21

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що форма та зміст розрахункових документів встановлені Положенням про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, затвердженим наказом Міністерства фінансів України 21.01.2016 №13 із змінами та доповненнями (далі – Положення №13), розробленим відповідно до ст. 8 Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Вимоги Положення №13 поширюються на розрахункові документи, створені РРО/ПРРО, крім розрахункових проїзних та перевізних документів на залізничному (крім приміського) й авіаційному транспорті, квитків на міські та приміські автомобільні маршрути, міський електротранспорт, білетів державних лотерей, квитанцій на послуги поштового зв’язку.

Основні реквізити розрахункового документа (фіскального касового чека), визначені Положенням №13, однакові для чеків, створених РРО та ПРРО.

Відмінності щодо реквізитів, які не повинен містити чек ПРРО, наприклад заводський номер РРО, чи про відмітку режиму роботи онлайн/офлайн, яку не повинен містити чек РРО, зазначено у пункті 2 розд. ІІ Положення №13 та у примітці до форми чеку (додаток 1 до Положення №13).

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast