Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині припинено безліцензійну роздрібну торгівлю тютюнових виробів без застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 31 січня 2024 о 13:09

Співробітниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Київській області в межах заходів контролю, спрямованих на припинення безліцензійної діяльності, проведено фактичну перевірку ФОП, який провадить діяльність у Бучанському районі Київщини.
Перевіркою становлені факти роздрібної реалізації тютюнових виробів без застосування РРО/ПРРО, здійснення реалізації підакцизних товарів без марок акцизного збору та які не обліковані у встановленому порядку за місцем реалізації і зберігання та реалізацію тютюнових виробів без одержання марок акцизного збору. В наслідок чого складено акт та протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 155-1 КУпАП. 
З метою припинення незаконної господарської діяльності в ході проведення перевірки працівниками ГУ ДПС у Київській області було викликано співробітників Національної поліції за номером телефону «102».
Працівниками Національної поліції складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.156 КУпАП та вилучено з незаконного обігу тютюнові вироби на загальну суму більше 197 тис грн. в кількості 4 494 пачок цигарок.
За результатами розгляду матеріалів перевірки щодо порушення порядку проведення розрахунків та здійснення діяльності без відповідної ліцензії до фізичної особи - підприємця будуть застосовані штрафні/фінансові санкції в сумі майже 200 тис. гривень.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast