Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відомості про доходи в електронному вигляді – просто і зручно

, опубліковано 07 березня 2024 о 10:49

Головне  управління ДПС у Київській області повідомляє, що з метою спрощення взаємодії громадян з органами виконавчої влади,  ДПС запроваджено електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору в електронному вигляді». 

Для отримання відомостей про доходи не потрібно звертатись особисто до органів ДПС - достатньо за допомогою засобів Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) подати запит та отримати «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору», відповідь на запит надійде в електронному вигляді. 

Електронний документ, засвідчений кваліфікованою електронною печаткою ДПС, є аналогом документа, виданого контролюючим органом у паперовій формі. 

Правовий статус підпису можна перевірити на офіційному веб-сайті центрального засвідчуваного органу в розділі «Довірчі послуги» – «Перевірити підпис» за посиланням https://czo.gov.ua/verify. Одержувач електронного документа отримує можливість ідентифікувати підписувача такого документа та перевірити його цілісність. 

У рамках електронного сервісу також створено можливість отримати   особою   інформацію  про  свої  доходи  за  період,  починаючи   з   І кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (з розбивкою поквартально). 

Додатково інформуємо, що відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору в електронній формі також можна отримати засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія» та через мобільний застосунок «Моя податкова».

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast