Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ризики та відповідальність при здійснення господарської діяльності без дотримання норм чинного законодавства обговорили на онлайн зустрічі фахівців ГУ ДПС у Київській області з платниками податків

, опубліковано 05 квітня 2024 о 17:01

Участь у заході взяла заступник начальника Валерія Буділовська та провідні фахівці податкової служби пристоличного регіону.

"З метою недопущення здійснення господарської діяльності без дотримання норм чинного законодавства та в рамках співпраці, вважаю, що ця зустріч буде корисною для обміну інформацією, вирішення поточних питань та встановлення ефективного співробітництва між нашими сторонами", – зазначила Валерія Буділовська.

Валерій Герасимов, співробітник управління податкового аудиту, наголосив на необхідності дотримання платниками норм законодавства, щодо порядку застосування і використання РРО/ПРРО.

В свою чергу, Роман Лисюк керівник відділу управління оподаткування фізичних осіб, акцентував увагу на оформлені належним чином трудових відносини з найманими працівниками, сплаті у повній мірі податків та єдиного внеску на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування.

Неофіційно працевлаштована особа ризикує залишитися без права на отримання соціальних пільг і гарантованих державою виплат, а роботодавець ризикує отримати штрафні санкції.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast