Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу суб’єктів господарювання на необхідність безумовного дотримання у своїй діяльності вимог чинного законодавства

, опубліковано 09 квітня 2024 о 09:42

При аналізі інформації, що розміщена в інтернет мережі (соціальних мережах Телеграм, Фейсбук тощо), працівників відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Київській області привернуло увагу оголошення щодо роботи «Нічного клубу» у м. Ірпінь з явними ознаками нелегальної діяльності. 

Заходами контрольно – перевірочної роботи встановлено, що у зазначеному закладі відпочинку здійснюється підприємницька діяльність з продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, особою без реєстрації, як суб’єкта підприємницької діяльності.

За участі співробітників Національної поліції у Київській області встановлені порушення зафіксовані актом перевірки та протоколом про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 Кодексу України, алкогольні напої та тютюнові вироби на загальну суму майже 97, 9 тис. грн вилучені з незаконного обігу.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast