Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

24 квітня 2024 року в межах Комунікаційної платформи фахівці Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Київській області провели спільну онлайн зустріч з членами Європейської Бізнес Асоціації

, опубліковано 25 квітня 2024 о 10:08

24 квітня 2024 року в межах Комунікаційної платформи фахівці Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Київській області провели спільну онлайн зустріч з членами Європейської Бізнес Асоціації. У ході заходу учасники обговорили актуальні питання оподаткування плати за землю на окупованих територіях та території, які використовуються не за призначенням земельної ділянки. 
Податківці надали вичерпні коментарі щодо розглянутих питань, пояснивши норми чинного податкового законодавства та шляхи вирішення ситуації. 
Нагадуємо, що Комунікаційна платформа створена для оперативної взаємодії представників громадянського суспільства - спілок, асоціацій, лідеров думок, тощо - з фахівцями податкової служби. 
Для отримання зворотного зв'язку необхідно направити листа на адресу kyivobl.ikc.tax.gov.ua із зазначенням суті питання або пропозиції, вказати свої дані та контакти.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast