Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Київщина: актуальні питання функціонування системи реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН, з якими стикається бізнес у своїй роботі

, опубліковано 26 квітня 2024 о 09:54

26 квітня 2024 року фахівці Головного управління ДПС у Київській області провели онлайн зустріч з платниками, під час якої обговорили актуальні питання функціонування системи реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН, з якими стикається бізнес у своїй роботі. Участь у заході взяла в.о. начальника податкової служби Київщини Юліана Козаченко, в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Владислав Чубенко. 

У ході зустрічі з підприємцями говорили про причини зупинення реєстрації податкових накладних, заповнення таблиці даних платника, надання повідомлення, тощо. Зокрема, учасникам було надано рекомендації до форми та змісту пояснення, які подаються до повідомлення щодо подачі документів про підтвердження реальності здійснення господарських операцій по зупиненій податковій накладній/розрахунку коригування та/або скарги на рішення комісії регіонального рівня про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast