Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про актуальні реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів

, опубліковано 21 травня 2024 о 15:20

Головне управління ДПС у Київській області  повідомляє платників податків, що для своєчасного інформування про реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України, на офіційному субсайті ГУ ДПС у Київській області  розміщується та оновлюється інформація про актуальні рахунки для використання платниками при  перерахуванні коштів. 

Платники податків Київщини з реквізитами рахунків можуть ознайомитись за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів (https://kyivobl.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv).

Також інформацію про реквізити рахунків можна отримати у Центрах обслуговування платників податків, розміщених на території Київської області.

Водночас, за принципами, визначеними п.42 прим. 1.1 ст. 42 прим. 1 Податкового кодексу України, функціонує Електронний кабінет, який забезпечує платникам податків можливість реалізації прав та обов’язків, визначених ПКУ та іншими законами, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи.

У Електронному кабінеті платники мають змогу  дізнатись інформацію про реквізити рахунків для сплати податків, а фізичні особи –  ще  й сплатити податки до бюджету.

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. Для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через Електронний кабінет наразі не реалізована.  

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast