Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині відбулись урочистості до Дня Незалежності

, опубліковано 23 серпня 2024 о 16:42

В День Державного прапора України та з нагоди Дня незалежності, очільниця ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко під час наради оголосила подяки від імені Голови Державної податкової служби Тетяни Кірієнко за відданість справі, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Також, від імені голови Київської обласної державної адміністрації Руслана Кравченка та голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського отримали відзнаки фахівці з досвідом роботи та молоді спеціалісти, які проявили професійні здібності та ініціативність. 

День Державного Прапора і День Незалежності України для українців є символічним: в цей день ми шануємо пам'ять поколінь, що творили націю і боролися за державність. Колектив податківців Київщини вірить в силу кожного фахівця податкової служби та в силу командної роботи.

Юліана Козаченко привітала колег та подякувала їм за вміння, знання справи, високу відповідальність та мужність щоденно стояти на сторожі добробуту держави та побажала успіхів і досягнень у службі, суспільного визнання, міцного здоров’я і злагоди в сім’ях.