Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини взяли участь в економічному форумі

, опубліковано 28 листопада 2019 о 16:47

Вчора у с. Чубинське, що на Київщині, в рамках Європейського тижня підприємництва відбулася завершальна зустріч з підприємцями Бориспільщини. Організатором заходу виступив Департамент економічного розвитку та торгівлі КОДА. Участь у зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу взяли податківці Головного управління ДПС у Київській області: в.о. начальника Орест Вітик, в.о. заступника начальника Віталій Войтюк та начальник Бориспільського управління Денис Мельниченко.

Говорили про новації у податковому законодавстві, що очікують на підприємців з 2020 року, зокрема, використання РРО, а також питання податнні звітності з єдиного внеску та ПДФО.  

Близько 50 представників бізнесу отримали інформацію та практичні знання щодо залучення грантів від експерта Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Крім цього, учасники розглянули нові кейси просування власного бренду та поспілкувалися з представниками ДПС у Київській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Переяслав-Хмельницька МР філія Київського обласного центру зайнятості
Організатори зазначають, що участь у цьогорічній кампанії взяли близько 400 представників бізнесу Київської області.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Київщини взяли участь в економічному форумі