Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини в фіналі Спартакіади!

, опубліковано 06 вересня 2021 о 12:49

На першому етапі всеукраїнських спортивних змагань серед працівників податкових органів співробітники ГУ ДПС у Київській області посіли друге загальнокомандне місце.

Змагання в зоні “Б” відбувалися з 3 по 5 вересня в Чернігові. У трьох видах спорту - міні-футболі, волейболі та настільному тенісі - податківцям Київщини склали компанію їхні колеги з Житомирщини, Чернігівщини, столиці та центрального апарату.

Делегація з 18-ти спортсменів-податківців області гідно представила пристоличний регіон. Так, наша команда з міні-футболу посіла підсумкове третє місце, здобувши протягом турніру дві перемоги в трьох матчах. Сьогодні у вирішальному поєдинку за “бронзу” майстри м'яча з рахунком 3:1 переграли команду ГУ ДПС у Чернігівській області.

Третю сходинку за підсумками стартів посіла й наша команда у мікст-волейболі. Гравці ГУ ДПС Київщини сперечались за призове місце з командою ГУ ДПС Житомирської області та виявились сильнішими - 2:1 за партіями.

Не знали рівних на регіональному етапі змагань наші представники в настільному тенісі. Перше місце серед усіх команд вдалося здобути завдяки Євгену Огнарьову, котрий здобув перемоги у трьох із чотирьох дуелей, ну а Ірина Бежевець взагалі пройшла турнірну дистанцію без поразок, не залишивши шансів жодній із суперниць.

Тепер за наших спортсменів вболіватимемо на всеукраїнському етапі Спартакіади, що відбудеться наприкінці вересня у Львові.