Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з представниками Ради бізнес-омбудсмена відбулась у податковій Київщини

, опубліковано 15 вересня 2021 о 10:38

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась чергова зустріч керівництва податкової Київщини із представниками експертної групи Ради бізнес-омбудсмена.

Участь у заході взяли заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Андрій Рижиков.

Цього разу говорили про порядок дій платників у разі зупинки реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та про питання, які виникають під час подання платниками пояснень і документів.

«Задля комфортної адаптації платників до новацій законодавства, уникнення колізій, незрозумілих ситуацій, що можуть постати під час застосування нормативно-правових актів, які регулюють відносини у сфері оподаткування, контролюючі органи вживають всіх можливих заходів і, у першу чергу, це налагодження співпраці та досягнення взаєморозуміння», – зазначив за результатами зустрічі заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський.