Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась чергова онлайн конференція «Практичні аспекти застосування податкового законодавства»

, опубліковано 24 вересня 2021 о 10:28

У четвер, 23 вересня 2021 року, у Головному управлінні ДПС у Київській області за підтримки ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» у Київській області відбулась чергова онлайн конференція «Практичні аспекти застосування податкового законодавства».
Також до конференції приєдналися спеціальні учасники: голова Комітету підприємців з податкових питань при Торгово-промисловій палаті України Дмитро Михайленко та керівник Палати податкових консультантів, заступник голови Комітету підприємців з податкових питань при Торгово-промисловій палаті України Віталій Смердов.
З боку податкової служби Київщини участь взяли заступник начальника Олександр Загорський, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Андрій Рижиков, начальник управління супроводження судових справ Дмитро Павлович та спеціаліст управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Тетяна Бровко. У ході конференції податківці надали ґрунтовні та вичерпні роз’яснення щодо отриманих від платників податків питань стосовно реєстрації податкових накладних в ЄРПН, алгоритму дій платника при зупиненні реєстрації накладних, таблиці даних платника, порядку складання пояснень до таблиць даних та повідомлень, а також щодо порядку адміністративного і судового оскарження.
«Податкове законодавство має багато особливостей, свою специфіку. Подекуди підприємці неоднозначно тлумачать норми законодавства, і, як наслідок, виникають численні спірні ситуації між платниками податків і державними податковими органами. Тому, такі заходи мають на меті спростити розуміння платниками вимог законодавства, зробити його якомога доступнішим для кожного, а також уникнути непорозумінь та колізій у майбутньому» – зазначив заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський.