Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Добігла кінця Всеукраїнська Спартакіада – 2021 серед працівників ДПС

, опубліковано 05 жовтня 2021 о 11:18

У вихідні Львів приймав у гостях на спортивних майданчиках учасників Всеукраїнських змагань з 10 областей країни. Урочисте відкриття турніру розпочалося на стадіоні Арена Львів, а вже згодом цього ж дня наші команди зустрілися зі своїми суперниками по міні-футболу, волейболу та настільного тенісу. За результатами команда податківців Київщини посіла IV місце у загальному командному заліку.

Перше місце посіла команда ГУ ДПС у м. Києві, у податківців Львівщини –друге місце та третє – у працівників ГУ ДПС у Вінницькій області

«Спартакіада – це можливість для наших працівників показати свої досягнення не лише у професійній сфері, а й у спорті. Такі заходи обʼєднують команду податківців, дозволяють розвивати ті якості, які є незайвими у робочих процесах. Ми стали свідками чесної спортивної боротьби, отримали масу позитивних емоцій», – зазначив заступник Голови ДПС Михайло Тітарчук.

«Сьогодні ми отримали кубок за волю до перемоги, за наполегливість у прагненні досягти високого результату, за наш командний дух, який демонстрували наші спортсмени, та єдність на шляху до спільної мети. Це було неймовірно захопливо, емоційно та радісно! Я знаю точно, що наступного року – в наступній Спартакіаді – ми обов’язково отримаємо свої медалі! Під час змагань ви показали найвищі спортивні та людські якості: це командний дух, воля до перемоги, взаємна підтримка та дотримання правил Чесної гри! Я дякую нашим вболівальникам за несамовиту підтримку команд. Пишаюсь вами, колеги!», - вітаючи податківців, зазначила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова.

Нагадаємо, спортсмени ГУ ДПС у Київській області посіли друге місце у першому, відбірковому етапі Спартакіади, який відбувся на початку вересня в Чернігові.