Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з ветеранами податкової служби Київщини

, опубліковано 28 жовтня 2022 о 15:14

Сьогодні податківці Київщини зустрічали у Головному управлінні ветеранів податкової служби. З прийдешнім Днем ветерана Служби, що традиційно відзначається в Україні 30 жовтня, привітала гостей-колишніх колег - наразі пенсіонерів - Юліана Козаченко, в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області, а також заступник начальника Володимир Луговський. До заходу долучились Кипиченко Анатолій Григорович, перший керівник податкової служби у Київській області від моменту утворення, Єрмолаєва Ельвіра Павлівна, колишній очільник податкової служби Запорізької області, а наразі Голова Ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України», за чиєї ініціативи, власне, і була створена Асоціація,

Москаленко Надія Миколаївна, голова місцевого осередку ВГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» у Київській області та член нинішнього складу Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області, та інші шановані колишні податківці.

«Сучасні успіхи базуються на міцному підгрунті роботи попередніх поколінь професійних, порядних, патріотичних фахівців, а теперішні досягнення – це поєднання досвіду майстрів своєї справи та новацій, які диктує нам сьогодення. Все створене – це основа для подальшого розвитку Державної податкової служби. Висловлюю Вам свою глибоку повагу та щиро бажаю миру, міцного здоров’я та довголіття!», - зазначила Юліана Козаченко.