Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платників податку на прибуток Обухівщини ознайомили з особливостями заповнення нової форми декларації з податку на прибуток

, опубліковано 06 липня 2023 о 15:32

Начальник Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Андрій Хвасенко під час сьогоднішньої онлайн - зустрічі з платниками податків ознайомив їх з новою редакцією декларації з податку на прибуток підприємств та додатками до неї.

Андрій Хвасенко зазначив, що у зв’язку з наближенням кампанії декларування податку на прибуток підприємств за півріччя 2023 року, варто знати, що декларація має подаватися за оновленою формою.

Платників податку інформували про зміни, внесені наказами Міністерства фінансів України від  20.02.2023 року №101 та від 13.03.2023 року №130 до форми Декларації та до додатків ЗП, ПН, РІ, ПП, оновлення додатків ТЦ і ВП та затвердження нового додатку ОВ.

Зазначені накази опубліковані в «Офіційному віснику» та набрали чинності 31 березня 2023 року, тому декларування податку на прибуток за півріччя 2023 року відбуватиметься за новою формою.

Платники отримали відповіді на поставлені запитання.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast