Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі з платниками на Обухівщині обговорили порядок зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН та нову форму декларації з податку на прибуток

, опубліковано 07 липня 2023 о 11:28

Зустріч з платниками  податків, що відбулася сьогодні в Обухівському відділі податків і зборів з юридичних осіб управління  оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області була присвячена блокуванню реєстрації податкових накладних та декларуванню податку на прибуток підприємств за півріччя 2023 року.

Начальник Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб  Андрій Хвасенко акцентував увагу присутніх на змінах до порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, які набирають чинності з 08.07.2023 року.

Ознайомив платників податків з новою редакцією декларації з податку на прибуток підприємств та додатками до неї, затверджені наказами Міністерства фінансів України від  20.02.2023 року  №101 та від 13.03.2023 року №130 до форми Декларації та до додатків ЗП, ПН, РІ, ПП, оновлення додатків ТЦ і ВП та затвердження нового додатку ОВ. Звернув увагу на особливості їх заповнення.

У ході зустрічі платники отримали відповіді на поставлені запитання.

Залишаємось на зв’язку: 

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua  

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast