Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економіка, яку не зупинити

, опубліковано 29 вересня 2023 о 09:51

В.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко на запрошення очільника Київської області Руслана Кравченко взяла участь у бізнес форумі «Економіка, яку не зупинити» у м. Біла Церква під його егідою.

Участь у заході брали Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки Юлія Свириденко, представники комітетів ВРУ, Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України, органів місцевої влади, а також українського бізнесу та більше 400 підприємців області. 

Зокрема, говорили про інструменти для підтримки стійкості та розвитку незламного бізнесу в сучасних складних умовах та побудови партнерських відносин між владою та бізнесом.

Окремо говорили про програми підтримки бізнесу, які діють сьогодні в області, що викликало неабиякий інтерес в учасників.

У рамках форуму провели дві дискусійні панелі: «Перспективи швидкого відновлення економіки завдяки незламному бізнесу під час війни» та «Компанії майбутнього – інноваційний потенціал та розвиток технологій під час війни».