Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась робоча зустріч в.о. начальника Юліани Козаченко з директором Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком

, опубліковано 30 травня 2024 о 09:09

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась робоча зустріч в.о. начальника Юліани Козаченко з директором Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком.

Під час зустрічі сторони обговорили діючу в Україні державну програму з надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу для ветеранів та членів їхніх сімей «Грант для ветеранів». Ветерани війни можуть скористатися цією ініціативою та отримати до 1 млн грн гранту для розвитку підприємницької діяльності. Ключова вимога – створення нових робочих місць. Таким чином держава не лише підтримує бізнес, але й вирішує питання працевлаштування громадян, що у свою чергу сприяє наповненню бюджету за рахунок сплати відповідних податків. Фінансову допомогу можна використовувати як для старту власної справи, так і для розширення вже існуючого бізнесу. Заявку на отримання гранту можна заповнити онлайн. Однак, для участі в програмі необхідно мати бізнес-план та достатню мотивацію.

Під час спілкування сторони обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці та можливостей в обміні інформацією.

У свою чергу Юліана Козаченко висловила готовність здійснити підтримку у поширенні інформації щодо започаткування та розвитку бізнесу для ветеранів війни під час проведення роз’яснювальних заходів для платників податків Київщини. 

Окремо керівник податкової служби пристоличного регіону зазначила, що такий формат взаємодії у значній мірі сприятиме підвищенню рівня податкової культури платників податків, а також наданні відповідних адміністративних та консультаційних послуг податковою службою Київщини.