Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліани Козаченко з директором Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком

, опубліковано 31 травня 2024 о 09:14

У межах робочої зустрічі в.о. начальника Юліани Козаченко з директором Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком були обговорені питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення і роботодавців, можливості створення нових робочих місць, тощо.

Особливо увагу сторони звернули на активні програми сприяння зайнятості та стимулювання роботодавців при працевлаштуванні осіб з числа ВПО. Зокрема, розміри компенсацій витрат роботодавців на заробітну плату при працевлаштуванні ВПО під час воєнного стану та на облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Одним із актуальних питань, яке обговорювалось при зустрічі, було питання щодо легалізації зайнятості населення.

Юліана Козаченко зазначила, що в умовах повномасштабної війни одним із головних чинників перемоги є підтримка держави, яка зосереджує всі свої зусилля на забезпеченні Збройних Сил України. Сплата податків нині важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої країни, повинен розуміти, що офіційна праця – це шлях до вільної, незалежної та економічно сильної держави.