Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільниця ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко взяла участь у засіданні робочої групи "Прозорість і підзвітність"

, опубліковано 05 червня 2024 о 16:32

В.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко на запрошення заступника голови Київської державної (військової) адміністрації Миколи Бойка взяла участь у засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Київській області під його головуванням.

У своєму виступі, Юліана Козаченко, висвітлила ряд актуальних аспектів співпраці головного управління з територіальними громадами області по відпрацюванню інформації, отриманої від Державного земельного кадастру щодо земель, які обліковуються по Київській області. 

«За результатами інвентаризації площі землі Київської області з 94,2 тис. земельних ділянок, які відпрацьовуються, ідентифіковано 11,4 тис. земельних ділянок. Додатково залучено до оподаткування протягом 2024 року 1422 СГД, задекларовано 72,1 млн грн плати за землю» - зазначила очільниця податкової служби Київщини.

Наприкінці, Юліана Козаченко звернула увагу керівників органів місцевого самоврядування на необхідність своєчасного проведення нормативно-грошової оцінки земельних ділянок відповідно до Земельного Кодексу України.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast