Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради відбулись у ГУ ДПС у Київській області

опубліковано 01 жовтня 2020 о 10:59

30 вересня 2020 року  в Головному управлінні ДПС у Київській області відбулись Установчі збори з формування  нового складу Громадської ради  при ГУ ДПС.

На зборах були присутніми кандидати до складу  Громадської ради, делеговані інститутами громадянського суспільства, члени Ініціативної групи з формування  нового складу Громадської ради, керівництво ГУ ДПС області.

Вітаючи представників інститутів громадянського суспільства, в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський відзначив, що  податкова служба області високо цінує думку  громадянського  суспільства та вважає забезпечення системного, конструктивного діалогу з лідерами думок громадськості важливою площиною діяльності ДПС .

Також керівник ГУ ДПС області наголосив на важливості створення дієвої Громадської ради, яка  в якості консультативно-дорадчого органу  зможе  вносити  суттєві пропозиції та рекомендації щодо  податкової політики держави та боротьби з корупцією. 

Учасники зборів зважено і відповідально  підійшли до формування  нового складу Громадської ради та обрали її у кількості 12 осіб.